woensdag, januari 17, 2007

Brilletje



Deze hadden velen van jullie nog niet gezien natuurlijk. M'n nieuwe brilletje. Wat jullie waarschijnlijk ook nog niet wisten is dat ik een dag voordat ik vertrok opgebeld werd door Talpa of ik wel even naar de studio's wou komen om mee te doen aan Deal or No Deal, daar had ik me in een duister verleden voor opgegeven. Is dat mooi even balen, had ik daar zo een paar duizend euro weg kunnen slepen én was ik op Tv geweest. Bah bah. Medeleven is welkom.

5 Comments:

At 17 januari, 2007 12:30, Blogger WK said...

haha, mooi brilletje! valt me 1oo procent mee. Ja jammer van die paar duizend euro, hadden we mooi een zomerhuisje aan het strand kunnen kopen;) ik leef met je mee.
kusjes wiesje

 
At 17 januari, 2007 16:33, Anonymous Anoniem said...

moooi, hij valt op! en dat is goed. toedeloee laurien

 
At 17 januari, 2007 19:16, Anonymous Anoniem said...

He, tranga brilletje man...

alles goed thijssie?!?!

groetjes Marjon

En me medeleven

 
At 20 januari, 2007 16:37, Anonymous Anoniem said...

Leuk brilletje hoor Thijs. Jammer van die duizenden euro's. Bekijk het maar zo, je bent gelukkig in de liefde. Daar kan geen euro tegenop. Leuk filmpje ook trouwens.
Hier alles oke. Flinke storm geweest hier in nederland. Heb je al van mams gehoord dat wij in juli naar Amerika gaan? Groetjes uit Beilen (Holland). Jippie.

 
At 22 januari, 2007 10:56, Anonymous Anoniem said...

Wist niet dat deal or no deal ook in Nederland op tv is. Ik kijk er hier wel vaak naar. Echt balen dat je niet heen kon!!!!!!

 

Een reactie posten

<< Home