donderdag, januari 18, 2007

F I L M P J E

Eindelijk maar toch heb ik een filmpje op Youtube weten te krijgen.
Hij is gemaakt op de dag dat ik met Ashley en Camille naar Lake Meritt ben geweest. Binnenkort meer filmpjes!

T e k e n i n g e n

Een rustige dag vandaag. M'n lessen beginnen pas morgen en ik ben vandaag de hele dag binnen gebleven. Heb van een meisje wat Batman comics geleend en mezelf opgesloten in m'n kamer. Heb ook lekker wat getekend. Morgen gaat het dan echt beginnen jipeee.





Foto's zijn helaas een beetje onscherp. Heb hier geen scanner.

woensdag, januari 17, 2007

Brilletje



Deze hadden velen van jullie nog niet gezien natuurlijk. M'n nieuwe brilletje. Wat jullie waarschijnlijk ook nog niet wisten is dat ik een dag voordat ik vertrok opgebeld werd door Talpa of ik wel even naar de studio's wou komen om mee te doen aan Deal or No Deal, daar had ik me in een duister verleden voor opgegeven. Is dat mooi even balen, had ik daar zo een paar duizend euro weg kunnen slepen én was ik op Tv geweest. Bah bah. Medeleven is welkom.

maandag, januari 15, 2007

Deze had ik nog.

vanmiddag zag ik nog een boek van de bieb
die moest terug en terwijl ik door de stad liep
bedacht ik me ineens dit is m'n laatste tocht
door de stad waar ik zo lang lopen mocht

alles wat ik doe elke stap die ik zet
elk klein ding er is niets waar ik niet op let
alles doe ik voor de laatste keer
tot het moment dat ik van m'n reis terugkeer

ik loop dus naar de bieb voor dat boek
en koop op de terugweg wat patat op de hoek
bij een zaak waar ik nooit geweest ben
vanaf morgen is er niets dat ik toch al ken

dat zal wel over gaan het gaat vast snel genoeg
maar tot nu toe heb ik het nog wel voor de boeg
alles zal wel goed gaan komen
het is iets waar ik stiekem over lig te dromen



nu zit ik hier dan ver over land, over zee
de vreemden zijn al vrienden tis hier best oke
maar toch kijk ik nu al weer uit
naar het moment dat ik patat met mayo kan eten.

14 January, Rommelmarkt

Vandaag zijn we dus naar de rommelmarkt geweest. Het was een zonnige dag en er was veel rommel. Het deed me erg aan een rommelmarkt in Nederland denken. Ik miste alleen de mensen met de alle 13 goed en Heintje LP's. En de bakken met oude Asterixen natuurlijk, dat kennen ze hier ook niet. Ik heb een mooi pakje speelkaarten gekocht en wat stempels die ik misschien in m'n werk kan gebruiken. Ook zag ik echt een supervette Buzz Lightyear pop voor 6 dollar die ik achteraf had moeten kopen. Misschien is ie er volgende week nog. Verder waren er opvallend veel kraampjes met spullen als mobiele telefoons, andere electronica en schoenen allemaal zo goed als nieuw alsof het net uit de winkel kwam.

Deze man heeft een anonieme bieder aan de telefoon.

Boormachines!

Kunst. Zo lelijk dat het weer interessant wordt.

Na de rommelmarkt heb ik op m'n laptoppie even lekker naar Wie is de Mol gekeken. Daarna ben ik maar eens gaan kijken wat er in de Launch gebeurde en heb daar eigenlijk tot nu gezeten. o.a. Spider-man 2 op TV gekeken. Tis echt abnormaal hoeveel kanalen ze hier hebben en hoeveel films er te zien zijn.
Nou, dat was het eigenlijk wel, een lekker rustig dagje. Morgen is het hier Martin Luther King Jr. day en dan zijn de winkels dicht en is iedereen vrij. Denk dat ik dan maar weer naar Lake Merit ga. Tot dan.

zondag, januari 14, 2007

13 January, tripje naar Lake Merit



Vandaag heeft Camille (die hier al 2 jaar zit) mij en Ashley ( kende ik nog niet, ook een uitwisselingsstudent uit zuid-californie) meegenomen naar een Farmers Market. Bij ons gewoon Markt; fruit, kip, aardappelen, vis, etc. De markt an sich kon me niet zo boeien, maar om daar te komen moesten we door Lake Merit. Een fantastisch groot meer met een dito park eromheen. Tis op loopafstand van m'n verblijf en ik weet zeker dat ik hier nog vaak te vinden ben, lekker tekenen in de zon. Ik ben vooral weg van de bomen hier. Bomen zijn relaxed! In het park hebben ze ook een attractie park; Fairy Land. 'n soort van kleine Efteling. Camille wist me te vertellen dat dé Walt Disney z'n inspiratie voor z'n pretparken hier vandaag heeft. Bijzonder. Hieronder de foto's;

Fairyland!

Zie eens hoe goed die duiven bij de bomen passen!

Een stukje van de Farmers Market. Palmbomen zijn tof.

De combinatie gebouwen/bomen hier is werkelijk prachtig, dat gaan we zeker terug zien in m'n tekeningen en schilderijen. Links loopt Ashley en rechts Camille.




Verder ben ik vandaag met de bus naar Long's geweest. Een supergroot warenhuis, echt abnormaal, daar heb ik wat handdoeken en boxershorts aangeschaft. Verder ben ik nog even naar een supergrote winkel geweest met schildersbenodigdheden. Beide winkels staan dicht bij m'n school. Dat was het weer voor vandaag jongens, tot morgen, dan ga ik naar een rommelmarkt! yay!